+47 70 12 25 00

Utdanning:

Personlig Trener fra Norges Idrettshøyskole

Erfaring:

Håndball og gruppetrening, de senere år spinning og styrketrening. Jeg liker å være aktiv og tar gjerne utfordringen med å finne plass til det i hverdagen. Jeg vet hva det betyr å være i dårlig form, havne i tidsklemma og ikke prioritere det du vil. Jeg liker å utnytte årstidene og legge opp fleksible program som også kan brukes på reise.

Inger Mari tilbyr:
PT timer:

Timer fulle av humør, effektivitet og hjelp til å presse deg! Jeg kan motivere, lytte og tilpasse treningen etter dine behov.  Med min hjelp blir treningen effektiv, trygg og lærerik. Du får lære riktig teknikk, treningen blir lagt opp etter målene dine.
Kostholdsveiledning:

Jeg hjelper deg med enkle kostholdsråd som er avgjørende for at du skal nå dine mål. Jeg har erfaring med både vektnedgang og mat for muskler og kan hjelpe deg i gang med praktiske råd for hverdagen,
Treningsprogram:

Du forteller meg hvor du vil og hvor mye tid du vil bruke, så lager jeg et forslag til program som hjelper deg å nå målene dine. På veien følger jeg deg, motiverer og tilpasser programmet slik at det fungerer i praksis.
Inger Mari`s treningsfilosofi
Jeg interesserer meg for sammenhengen mellom kropp og psyken. Vi trenger å finne våre mentale styrker og sperrer for å yte også fysisk. Jeg hjelper deg å finne ut hvordan du kan utnytte ditt potensial.  Trenger du livsstilsveiledning for å finne tid og energi til trening hjelper jeg deg. Du er sterkere enn du tror!

Kontakt meg for en inspirerende samtale!

Tlf. 46680252

Mail: