+47 70 18 20 50

Charlotte Karlsen

Treningsrelevant utdanning:
- PT m/CrossFit i Sydney, Australia med Høgskolen i Nesna.
- Level 1 CrossFit Certification
- 60 stp folkehelsearbeid med fokus på fysisk aktivitet og kosthold v/Høgskolen i Bergen
- Generell ernæring 30 stp, NKI nettstudier
- Studerer våren 2015 PT2 Prehab, rehab og mental trening ved Høgskolen i Hedmark campus Oslo


Erfaring:
Charlotte har trent hele sitt liv, først i barne- og ungdomsidretten med fotball, volleyball og cheerleading, senere kondisjon- og styrketrening fra ca 16 års alder. Har trent aktivt med kettlebells og etter hvert CrossFit siden henholdsvis 2011 og 2013.


Charlotte tilbyr:

PT-timer og treningsprogram:
Tilrettelagt trening etter kundens behov, ønsker, forutsetninger og eventuelle begrensninger. Definering av målsettinger på kort og lang sikt. Treningsprogram for timer både med PT og egentrening etter ønske/avtale. Hovedfokus på skadeforebygging, funksjonell trening og følelse av mestring og glede.

Personlig gruppetrening: 3-5 personer med to PT-er. Skreddersydd opplegg med utgangspunkt i CrossFit i Pulssenterets lokaler enten i Spjelkavika eller på Ytterland.

Kostholdsveiledning:
Generell kostholdsveiledning basert på nasjonale retningslinjer og anerkjent forskning.

Charlottes livsstilsfilosofi
Det er aldri for sent å komme i gang! Jeg er opptatt av at trening skal være moro og mener derfor konstant variasjon er essensielt. Dessuten er det å oppleve mestring og målbare resultater viktig for å opprettholde motivasjonen. Fysisk aktivitet og sunn kost vil gi deg flere gode år uten sykdom og plager – og vil dessuten gjøre livet enklere for både deg og de rundt deg. Ved å forebygge livsstilssykdommer og andre helseplager som gjerne kommer med fysisk inaktivitet og ufordelaktig, ensidig kosthold, vil du få færre plager og mindre behov for behandling senere. Invester i deg selv - overskudd i hverdagen, færre helseproblemer og god funksjonalitet gjør deg rustet for livet!

Be a warrior, not a worrier!

Ta kontakt for samtale, spørsmål eller prøvetime:

Charlotte Karlsen
Tlf. 404 90 755